• Tryggt nordiskt företag
  • Komplettt skydd – oavsett vem du är
  • Surfa anonymt och undvik spioneri

Prova F-Secure idag!

Med allt spioneri företag gör på oss privatpersoner känns det tryggt att välja ett antivirusprogram för en nordisk tillverkare. Finländska F-Secure har funnits på marknaden i 30 år och har de bästa säkerhetslösningarna för såväl privatpersoner som företag.

F-Secure antivirus – omdöme och gratis nedladdning

F-Secure (tidigare Data Fellows) är ett säkerhetsföretag från Finland som grundades 1988. Bolaget är närvarande i över 100 länder och har säkerhetslaboratorier i både Finland och Malaysia. Företaget säljer mjukvara som antivirus, slutpunktsäkerhet, lösenordshantering m.m.

Med sina +1000 anställda så kan ni vara säkra på att F-Security kan erbjuda ett bra skydd mot alla typer av cyberhot. Att de femfaldigt mottagit pris från AV-TEST för ”Bästa Skyddet” sänker inte heller deras betyg direkt, detta är ett företag som vet vad de gör.

Produkterna – Vad F-Security Har Att Erbjuda

F-Security har flera olika typer av mjukvaror men vi ska fokusera på mjukvaror som har skydd mot virus och därför presenteras tre olika alternativ: F-Secure Antivirus, F-Secure Safe samt F-Secure Total.

F-Secure Antivirus

Detta är det absolut minimala man ska ha. Trots att paketet har full support (vilket inte många andra företag erbjuder om man väljer det billigaste paketet) så har den bara virusskydd. Inget skydd för Wi-Fi, VPN, föräldrakontroll, Cloudlagring m.m., detta är alltså det mest minimalistiska man kan välja. Det fungerar också bara på Windows 7 eller senare så om ni hade tänkt att spara lite pengar genom att skaffa detta paket så går det alltså tyvärr inte.

F-Secure Safe

Detta paket bjuder på full täckning för alla enheter vi kan tänka oss vare sig det är Windows, Mac, mobiltelefon eller platta så fungerar detta paket till allt.

Utöver ett skydd mot virus så har den skydd mot hemsidor som kan försöka stjäla privat information eller skicka skadlig kod. Den har skydd mot att någon tar över er dator och begär pengar, något som blir allt vanligare. Den ger oss extra skydd när vi gör bankärenden och den har inbyggt föräldrakontroll så ni kan känna er säkra på att barnen inte kommer över något olämpligt. VPN-tjänst inkluderas ej så om ni måste ha det så titta närmare på nästa paket för där ingår allt.

F-Secure Total

Det ultimata paketet från F-Secure! Utöver vad F-Secure Safe hade att erbjuda så bygger detta paket på med mer funktioner som personlig VPN som gör att ni kan få tillgång till blockerat material på internet och surfa anonymt, skydd för Wi-Fi så ni vet att ni sitter på en säker anslutning m.m. Självklart ingår support men utöver det så finns även en funktion som heter My F-Secure account som gör det möjligt för dig att hantera alla säkerhetsinställningar från ett enda ställe, otroligt bekvämt om ni har flera enheter ni vill ställa in.

Självklart så erbjuder F-Secure en 30-dagars testperiod så ni själva kan se om det fungerar som ni vill. Enheterna som programvaran fungerar på är Windows, Mac OS, Android samt iOS (om ni väljer F-Secure Antivirus så fungerar det bara på Windows, inget annat).

Omdöme – Hur Vi Ser På F-Secure

F-Secure har länge varit ett företag att respektera. De har varit med i 30 år nu och med all den erfarenheten så utvecklas det garanterat bra produkter, det kan konstateras. Utifrån sina tre paket de har att erbjuda så rekommenderas de två sista då de har massvis med funktioner som krävs i dagen uppkopplade värld. Att kunna surfa på internet och samtidigt känna sig säker är något vi måste få uppleva, man ska inte behöva känna sig rädd för det minsta lilla felsteg man tar. Att det finns en VPN tjänst är också ett stort plus. Att kunna surfa anonymt är viktigt i dagens samhälle och att kunna ta del av blockerat innehåll som bara går att se i vissa länder är ännu en av många anledningar varför man vill ha VPN.

Det första paketet är ett väldigt specifikt paket då det först bara skyddar datorn från vanliga hot men också att det bara fungerar på Windows-maskiner, inga mobiltelefoner eller plattor över huvud taget.

F-Security Antivirus – Ett Kompetent Skydd

F-Secure har något för alla. Är ni den som bara sitter med en Windows-dator och spelar spel eller kollar internet så passar det billigaste paketet er fint, det är billigt men samtidigt ger det er att bra skydd (kom bara ihåg att det bara fungerar på Windows).

Vill ni ha ett mer komplett skydd så är de två sista paketen att föredra. Vill ni också använda er av en VPN-tjänst så finns det inbyggt i det sista paketet och det är väl värt om ni ofta befinner er på specifika sidor som kräver en VPN för att kunna komma åt informationen eller ni kanske bara vill vara anonyma, för vem vill inte det i dagen samhälle?

Prova F-Secure idag!

Med allt spioneri företag gör på oss privatpersoner känns det tryggt att välja ett antivirusprogram för en nordisk tillverkare. Finländska F-Secure har funnits på marknaden i 30 år och har de bästa säkerhetslösningarna för såväl privatpersoner som företag.